domů >> knihovna >> Som iba človek 1. část - Daniel Mičko
Som iba človek 1. část - Daniel Mičko (2.0)


Detail

Ďaleký vesmír, vzrušujúca cesta, nové skúsenosti, rýchla medziplanetárna loď a ja to celé prespím. Snáď tie štyri roky budú stáť za to.

Souhlasím s licenčními podmínkami díla

Som iba človek 1. část - Daniel Mičko




První díl sci-fi povídky z roku 2155.

Autor: Daniel Mičko

Recenze díla:

Počet zobrazení: 54

Všetci sa skláňali nad zemou vyvrhujúc zelenú tekutinu z tela. Dobre viem aký je to pocit a bolo mi nepríjemne pozerať sa na to. Sklonil som hlavu, no vtom moje uši začuli mužský hlas. „Vážení, vitajte vo hviezdnej sústave planéty Clarkson23f. Dnes je 24. novembra 2159. Spali ste presne štyri roky, tri mesiace, šestnásť dní, päť hodín a dvadsaťjeden minút. Pravý čas ponaťahovať končatiny,“ zasmial sa kapitán lode Strecius a vytiahol svoj datapad. Všetci sme boli oblečení len v obtiahnutých kombinézach, vyrábaných práve pre dlhý spánok v kryokomore. Štyri roky môjho života prebehli takpovediac za jednu sekundu. Radšej by som ich prežil doma s priateľmi, ako prespal. Čo už. V dnešnej dobe nemám na výber.

Odkazy pro stažení díla.

Celkový počet stažení: 518


Vyhledávání v dílech:
dílo, recenze, autor


O projektuVe zkratce

O projektu Rádi čtete a používáte ke čtení čtečku e-knih, tablet, netbook či notebook? Tak jste zde správně. Zde najdete eKnihy známých či neznámých autorů, kteří se o ně s Vámi rádi podělí. Stáhněte si svůj eBook či pište recenze.
Jste autor a rádi by jste ukázali světu svá díla. Zde můžete. Stačí se zaregistrovat a nabídnout čtenářům Vaše díla.

počítadlo.abz.cz